Kentekenplaat Amsterdam

Kentekenplaat Amsterdam

 

Kentekenplaat verloren of gestolen? Laat eenvoudig een nieuw kenteken bij ons maken op de Overtoom 147 in Amsterdam. Klik hier voor alle prijzen op de website.

Kentekenplaat laten maken in Amsterdam?

Wij mogen van de RDW helaas niet alle kentekenplaten versturen vanwege veiligheidsmaatregelen & fraude preventie. Hiervoor kun je bij ons terecht in de winkel. Voor de routebeschrijving, klik hier.

Hoe wordt een kentekenplaat gemaakt?

We gebruiken dezelfde techniek voor het maken van de gele, witte kentekenplaten en oldtimer kentekenplaten. Namelijk een perstechniek waarin we cijfers en letters in een blanco aluminum kentekenplaat persen. Nadat het kentekenplaat nummer in de blanco plaat is geperst wordt de witte kentekenplaat door een dubbele lopende band gehaald welke aan de bovenkant bedekt is met zwarte inktfolie. De inkt drukt alleen op de geperste cijfers en letters en zal alles behalve het kenteken mooi wit houden. Tot slot wordt er een kenmerk op de plaat geslagen welke ons als producent van de kentekenplaat kenmerkt.

Gele (GAIK) kentekenplaten voor officieel gebruik.

Wij zijn RDW gecertficeerd en mogen daarom officiële kentekenplaten produceren en aanbieden. U kunt hiervoor langs komen bij ons in de winkel in Amsterdam. Let er wel op dat bij aankoop van een gele GAIK kentekenplaten uw legitimatiebewijs aanwezig is en hetzelfde geldt voor uw oude GAIK kentekenplaten. Deze kentekenplaten moeten vanwege wet- en regelgeving van het RDW worden ingenomen en uiteindelijk vernietigd.

Wat kost een gele kentekenplaat?

Een gele kentekenplaat kopen bij snel-kenteken.nl kan al voor €18,95. Dit is echter zonder bij-producten. U kunt kiezen voor de kentekenplaathouder (€3,95) en de ovale NL sticker (€2,95). De kentekenplaathouder is erg handig ter bevestiging van uw plaat. Met de ovale NL sticker maakt u in het buitenland kenbaar dat het om een Nederlands voertuig gaat. Het kenbaar maken van de nationaliteit is volgens de regels van het RDW verplicht.